Admission registration for session 2022-23 will begin from the 3rd week of October.
Inter-House Hindi Creative Writing Competition
May 1, 2018
All India Gayatri Parivar Competiton
May 6, 2018

Jaipuria dedicates the Academic year 2018-19 to the Armed forces

है लिये हथियार दुश्मन ताक में बैठा उधर, और हम तैय्यार हैं सीना लिये अपना इधर।
खून से खेलेंगे होली गर वतन मुश्किल में है, सरफ़रोशी की तमन्ना अब हमारे दिल में है।
दिल में तूफ़ानों की टोली और नसों में इन्कलाब, होश दुश्मन के उड़ा देंगे हमें रोको न आज।
दूर रह पाये जो हमसे दम कहाँ मंज़िल में है ! सरफ़रोशी की तमन्ना अब हमारे दिल में है ।
Seth M.R. Jaipuria School has dedicated the academic session 2018-2019 to the Armed Forces The Indian Armed Forces are the military forces of the Republic of India. It consists of three professional uniformed services: the Indian ArmyIndian Navy, and Indian Air Force. To salute our valiant, courageous, fearless soldiers the students of the Four Houses of Seth M.R. Jaipuria  School have taken to address the entire school on the heroic stories of these soldiers.
The morning assembly was organised by the student council of the Four Houses of Seth M.R. Jaipuria School. The assembly was dedicated to the cadres of the armed forces of India to revoke a sense of pride and patriotism in students.
 Vande Mataram, Jai Hind, Taqat watan ki hamse hai, Maa tumhe salaam reverberated the air.
“The Nation will remain the land of the free only so long as it is the home of the Brave”